Suna-ne

0332 802 564

Specialitati

Chirurgie Generala

Chirurgie generala

chirurgie generala iasi

Chirurgie Generala Iasi

Totul despre specializarea Chirurgie Generala din cadrul clinicii Asteri Medical

Chirurgia generală este o ramură a medicinei care implică efectuarea diferitelor tipuri de proceduri chirurgicale pentru tratarea diferitelor probleme de sănătate și afecțiuni. În chirurgia generală, chirurgul este de așteptat să efectueze atât îngrijire pre- și post-operatorie, cât și managementul complicațiilor, în afara intervenției chirurgicale în sine.

Chirurgii generalisti pot diagnostica multe tipuri de afectiuni, in special cele care afecteaza abdomenul si organele aferente. Acestea includ canalele biliare, ficatul, pancreasul, splina, apendicele, intestinul subțire și gros, rectul și stomacul. Chirurgii pot efectua, de asemenea, operații in zona toracica, glandele endocrine și hernii. În unele cazuri, chirurgii generali efectuează și intervenții chirurgicale pe piele și sâni.

Unele intervenții chirurgicale necesită chirurgi specialiști, cum ar fi chirurgii cardiaci și neurochirurgii, dar acest lucru nu este valabil pentru toate tipurile de intervenții chirurgicale. De aceea avem chirurgi generalisti. Chirurgii generalisti au expertiza in intregul proces chirurgical, de la evaluarea initiala pana la pregatire, procedura si ingrijirea postoperatorie. Chirurgii generali înțeleg toate cele nouă domenii de bază ale intervenției chirurgicale. 

Consultatii gratuite Chirurgie Generala Iasi prin C.A.S

In cadrul cabinetului de chirurgie generala a clinicii Asteri Medical Iasi, serviciile medicale sunt total gratuite in baza biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Lista de medici

Dr. Parasca Elena

Chirurgie Generala| Medic Specialist

Servicii Dr. Parasca Elena
Consult chirurgie generala
Excizie tumora tesut celular subcutanat (chist sebaceu, lipom)
Cura chirurgicala a unghiei incarnate
Incizie si drenaj furuncule, abcese
Sutura plaga mica (<3cm)
Sutura plaga mare
Pansament
Pansament complex
Control chirurgie generala
Excizie nev pigmentar cu indicatie <0,5cm
Excizie nev pigmentar cu indicatie >0,5cm
Excizie nev pigmentar fara indicatie <0,5cm
Excizie nev pigmentar fara indicatie >0,5cm

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact