Suna-ne

0332 802 564

Specialitati

Endocrinologie

Endocrinologie

Endocrinologie

Totul despre specializarea Endocrinologie
din cadrul clinicii Asteri Medical

Un consult Cardiologic include întotdeauna o electrocardiogramă și o ecocardiografie, investigaţii absolut necesare pentru un diagnostic corect pentru cardiologie în Iași. Consultatiile in clinica noastra la cardiologie sunt total gratuite in baza biletului de trimitere de la medicul de familie

Investigaţiile sunt sigure, neinvazive, fiind lipsite de riscuri și contraindicaţii. La Asteri Medical Clinic Iași beneficiezi de un consult endocrinologic de specialitate, având la dispoziție aparatură medicală de ultimă generație. Clinica Asteri Medical Iași pune la dispoziția tuturor pacienților un cabinet dedicat pentru endocrinologie. Ținem la sănătatea TA!

Noul sistem BTL reprezintă un progres în testul de efort EKG. Nu contează dacă testele se efecutează în cabinet sau în afara acestuia. EKG-ul wireless permite conectarea cu pacient de oriunde. Acest sistem reprezintă cel mai modern test de efort wireless care oferă o flexibilitate excepțională și cel mai bun semnal EKG. Software-ul BTL CardioPoint este o soluție versatilă și completă care integrează EKG-ul, testul de efort cu bicicletp, Holter-ul, ABPM și spirometria într-o singură platformă unificată.

Clinica medicala Asteri Medical Clinic din lasi asigura toata gama de proceduri pentru depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea persoanelor care acuza probleme cardiovasculare. Programeaza-te pentru o consultatie la cardiologie lasi. Asteri Medical Clinic lasi ofera consultatii de cardiologie, precum tratamente si informatii despre patologia cardiaca, fiind o resursä utila pentru intelegerea bolilor inimii. Cardiologie lasi in clinica medicala Asteri Medical – servicii medicale de calitate pentru o gamä complexa de afectiuni cardiologice.

 

Medici Endocrinologie

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact