Suna-ne

0332 802 564

Ultimele stiri

Consultațiile de dermatologie sunt esențiale pentru prevenția, diagnosticarea, tratarea si gestionarea tuturor tipurilor de afecțiuni ce pot apărea la nivelul pielii, a părului și a unghiilor

Consultațiile de dermatologie sunt esențiale pentru prevenția, diagnosticarea, tratarea si gestionarea tuturor tipurilor de afecțiuni ce pot apărea la nivelul pielii, a părului și a unghiilor

De ce este importantă consultația dermatologică?

Pielea, părul și unghiile sunt elemente extremn de importante atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru sănătatea psihică, fiind factori esentiali pentru imaginea de sine. Pielea este cartea noastră de vizită, fiind cel mai mare organ al corpului uman, având rolul principal de a apăra organismul impotriva bacteriilor și a toxinelor, de a mentine temperatura normală a organismului, de a comunica cu mediul înconjurător, de a produce vitamnina D și melanină și de a elimina toxinele din organism. Aceasta ne poate oferi informaţii cu privire la vârstă, la modul de viată, la expunerea prelungită la soare, la interacţiunea cu diferite substanțe, cât și despre starea psihică și nivelul de stre. 

Dermatologia intervine în tratarea acneei, examinarea petelor de pe piele, prevenția cancerului de piele, tratarea eczemnelor și a psoriazisului, tratamentul căderii părului, depistarea bolilor din organism pe baza sănătăţii unghiilor, și multe altele. Venerologia este tot o ramură a dermatologiei, care se ocupă de pielea și mucoasele afectate de boli contagioase transmise prin contact sexual, denumite boli cu transmitere sexuală (BTS). Printre principalele boli cu transmitere sexuală se numără sifilisul, gonoreea, granulomul inghinal și multe altele.

Consultaţiile de dermatovenerologie sunt importante pentru diagnosticarea timpurie a afecţiunilor de la nivelul piel având un rol extrem de important în menţinerea sănătăţi și a unghiilor, nterioare și exterioare.

Medicul dermatolog:

In cadrul clinicii Asteri Medical Clinic, beneficiaţi de îngrijire medicală de cea mai bună calitate, oferită de către medic primar Pulbere Maia și medic primar Porumb Andrese Elena. Tot în cadrul consultaţiei se pot efectua o gamă largă de servicii dermatologice precum dermatoscopia, examinarea la lampa wood, electrocauterizarea, keratoze seboreice, incizia de turnori, excizia de tumori cutanate, biopsia, și multe alte investigaţii importante în depistarea afecţiunilor dermatologice.

Când este necesară programarea la o consultație dermatologică?

Prezentarea la un medic dermatolog se poate face

Vă așteptăm în cadrul clinicii Asteri Medical Clinic pentru o consultație dermatologică completă, ce implică evaluarea și diagnosticarea afecţiunilor dermatologice, cu scopul îmbunătățirii calităţii vieţii pacienților.

Mereu pregatiti

Sa-ti fim alaturi

Misiunea noastră principală este să oferim tratamente medicale unice prin cele mai recente invenții tehnologice. Oferind un serviciu unic, ne asigurăm că pacienții noștri mențin cea mai înaltă calitate, menținând în același timp costurile de tratament scăzute și profitând la maximum de timpul lor prețios.

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact