Suna-ne

0332 802 564

Ultimele stiri

Controlul ginecologic este recomandat cel puțin o dată pe an, pentru prevenția, diagnosticarea, tratarea si gestionarea tuturor tipurilor de afecțiuni ce pot apărea la nivelul organelor genitale feminine

Controlul ginecologic este recomandat cel puțin o dată pe an, pentru prevenția, diagnosticarea, tratarea si gestionarea tuturor tipurilor de afecțiuni ce pot apărea la nivelul organelor genitale feminine

De ce este importantă consultaţia de obstetrică-ginecologie?

Sistemul reproducător feminin este unul dintre cele mai complexe sisteme ale organismului uman, fiind capabil să susțină și să dea naștere unei vieţi noi, dar în acelasi timp orchestrează și celelalte procese din organismul uman feminin. Sistemnul reproducător al ferneii este alcătuit din ovare, trompe uterine, uter, vagin, vulvă și glandele mamare. Ginecologia se ocupă de tratarea și gestionarea tuturor afecţiunilor care ar putea apărea Ia nivelul acestor organe.

Consultaţiile de dermatovenerologie sunt importante pentru diagnosticarea timpurie a afecţiunilor de la nivelul pielii, a părului și a unghiilor, având un rol extrem de important în menţinerea sănătății interioare și exterioare.

Obstetrica este în strânsă legătură cu ginecologia, ocupându-se de supravegherea femeilor pe toată perioada sarcinii, a nașterii, dar și în perioada prenatală. Sarcina și nașterea reprezintă două procese extrem de importante în viaţa unei fernei, fiind nevoie de susținerea fizică și morală a întregii echipe medicale pe toata durata sarcinii. Această ramură importantă a medicinii vine și în ajutorul pacienților care trec prin probleme mai delicate ce ţin de infertilitate și concepţie. Ambele ramuri medicale se ocupă exclusiv de tratarea afecțiunilor din rândul femeilor.

Consultaţiile de obstetrică-ginecologie sunt importante pentru diagnosticarea timpurie a afecţiunilor de la nivelul organelor genitale feminine sau a afecţiunilor din timpul sarcinii, având un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii sistemului reproducător, a viitoarei marne, cât și a fătului.

Medicul obstetrician-ginecolog:

In cadrul clinicii Asteri Medical Clinic, beneficiaţi de ingrijire medicală de cea mai bună calitate, oferită de către medic primar Carp Eduard și medic primar Niculescu Simona. Tot în cadrul consultaţiei se pot efectua ecografii 2D/3D/4D efectuate cu ajutorul ecografului de ultimă generaţie Samsung HS50 Ultrasound System, ecografie 4D la sân, analize de sânge, colposcopie, recoltare biopsie, montare/indepărtare sterilet, test Babeș-Papanicolau, HPV, ecografie transvaginală și multe alte investigaţii importante în gestionarea sarcinii și depistarea afecţiunilor ginecologice.

Când este necesară programarea la o consultație de obstetrică-ginecologie?

Prezentarea la un medic ginecolog se poate face:

Vă așteptăm în cadrul clinicii Asteri Medical Clinic pentru o consultație de obstetrică-ginecologie completă, ce implică evaluarea și diagnosticarea afecţiunilor aparatului genital feminin, monitorizarea sarcinii și prevenția apariţiei complicațiilor la nivelul sistemului reproducător, cu scopul îmbunătățirii calităţii vieţii pacienților.

Mereu pregatiti

Sa-ti fim alaturi

Misiunea noastră principală este să oferim tratamente medicale unice prin cele mai recente invenții tehnologice. Oferind un serviciu unic, ne asigurăm că pacienții noștri mențin cea mai înaltă calitate, menținând în același timp costurile de tratament scăzute și profitând la maximum de timpul lor prețios.

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact