Suna-ne

0332 802 564

Laserterapie

Alergologie

Boli infectioase

Boli interne

Cardiologie

Chirurgie generala

Dermatovenerologie

Endocrinologie

Gastroenterologie

Kinetoterapie

Laserterapie

Medicina muncii

Medicina de familie

Nefrologie

Neurologie

Nutritie si dietetica

Obstetrica si ginecologie

Oftalmologie

ORL

Ortopedie

Ozonoterapie

Pediatrie

Posturologie

Psihologie Clinica

Reumatologie

Terapie PRP

Urologie

Proceduri inovative laserterapie cu aparatură de ultimă generaţie - Laser Weber.

Suferiţi de durere și nu găsiţi nicio terapie care să funcționeze? Prin terapia cu laser puteți scăpa de aceste probleme! Nou în lași. Unic în Moldova! Asteri Medical Clinic pune la dispoziția tuturor pacienților cel mai modern laser utilizat în procedee de vindecare – Weber laser System, ce beneficiază de 6 tipuri de radiaţii luminioase.

Terapia cu Laser Weber scade senzația dureroasă, reduce inflamaţia și accelerează procesele de vindecare în cazul afecțiunilor acute și cronice, îmbunătăţind funcţia și mobilitatea structurilor afectate. Tratamentul este individualizat, iar schema de tratament unică pentru fiecare pacient. Tratamentul nu impune spitalizarea pacientului. Terapia este bine tolerată, efectele adverse înregistrate fiind, de obicei, senzaţii ușoare de căldură, ușoara durere locală sau înțepături. Terapia poate fi combinată și cu alte forme de terapie (Ozonoterapie).

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact