Suna-ne

0332 802 564

Specialitati

Nutritie si dietetica

Nutritie si dietetica

Nutritie si dietetica Iasi

Totul despre specializarea Nutritie si dietetica din cadrul clinicii Asteri Medical

Dieta nesănătoasă, lipsa activităţii fizice și stilul de viaţă sunt factori ce influențează sănătatea. Prin diagnosticul nutrițional identificăm problema nutrițională specifică și împreună cu anamneza pacientului, putem aplica primele măsuri în terapia dietetică.

Roman Miriam, nutriționist dietetician licenţiat, este aici pentru tine, ca să îţi ofere educaţie nutrițională printr-o consiliere adecvată și împărtășirea informațiilor nutriționale

Dacă aveți preocupări legate de alimentație și doriți să faceți ceva pentru ca organismul dvs. să atingă o greutate optimă sau pentru nevoile dvs. nutriționale specifice, lucrați cu un nutriționist pentru a vă îndruma către un stil de alimentație sănătos. Un nutriționist este un profesionist care creează planuri de nutriție personalizate și ține cont de nevoile pacientului în crearea acestora, dar este și cineva care oferă suport emoțional și încurajare în timpul colaborării. Tranziția de la o dietă slabă la o dietă sănătoasă, nutritivă, poate fi dificilă dar nutriționiștii clinicii noastre ajută pacientii de toate vârstele să dezvolte obiceiuri mai sănătoase în mod natural.

Ce se intampla in timpul unei consultatii?

Sfatul nutrițional este primul pas către o viață sănătoasă. Scopul acestei consultații este de a vă oferi informații și opțiuni practice pentru atingerea greutății optime și restabilirea vitalității și sănătății. În timpul unei consultații de nutriție, un nutriționist poate diagnostica orice boli sau tulburări de alimentație de care suferiți și vă poate sugera un plan alimentar adecvat, adaptat nevoilor și posibilităților dumneavoastră. Pentru sfaturi nutriționale, consultați un specialist, acesta poate fi punctul de consultare și dorința de a schimba ceva în bine.

Medici Nutritie si dietetica

Dr. Miriam Roman

Nutritie si dietetica | Nutritionist Dietetician

Servicii Miriam Roman
Consultatie generală
Consultaţie control
Control (peste o lună)
Plan de nutriție personalizat
include consult personalizat și două controale la 2-4 săptămâni

Dr. Codrina Spiratos

Nutritie si dietetica | Nutritionist Dietetician

Servicii Codrina Spiratos
Consultație Initiala

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact