Suna-ne

0332 802 564

Specialitati

Oftalmologie

Oftalmologie

Oftalmologie Iasi

Totul despre specializarea Oftalmologie
din cadrul clinicii Asteri Medical

Sănătatea ochilor este o prioritate pe tot parcursul vieții. La clinica noastra oferim consultații și examinări pentru diagnosticarea și tratarea bolilor oculare și a erorilor de refracție. Suntem la curent cu cele mai recente evoluții în domeniu și investim constant în echipamentul și pregătirea profesională a medicilor noștri.

Impulsati de dorinta de a oferi servicii de cea mai inalta calitate, cabiletul de oftalmologie de la clinica Asteri Medical Iasi este echipat cu aparate computerizate de ultima generatie. Acest lucru ne permite oferim pacienților sfaturi mai precise si diagnostice clare.

Indiferent dacă purtați ochelari de vedere sau lentile de contact cu dioptrie, este o idee bună să vizitați medicul oftalmolog cel puțin o dată pe an. Chiar și bolile oculare care nu sunt vizibile pot fi identificate rapid. Se recomandă ca copiii să se prezinte la un oftalmolog pediatru, deoarece pot dezvolta probleme oculare diferite decât adulții. Ca și alte organe, ochii tăi trimit semnale atunci când simt nu mai funcționează la performanța lor maximă, semnale care sunt ușor de ignorat din mai multe motive. Se manifestă prin dureri de cap, amețeli, lacrimi, ochi roșii, ochi încețoșați sau mâncărimi. , hipersensibilitate la cadrele slabe și disconfort în timpul citirii sau în fața ecranelor digitale.

Cum decurge o consultatie oftalmologica?

În primul rând, medicul vă va pune câteva întrebări despre istoricul ochilor dumneavoastră. De ce ai venit, când a fost ultima ta vizită, ce te preocupă sau este doar un control de rutină? Acest prim pas se numește anamneză. Următorul pas este o examinare locală a ochiului. Aceasta constă în analiza anexelor ochiului (sprincene, pleoape și zone ale sistemului lacrimal) urmată de o serie de teste preliminare pentru a detecta prezența vederii periferice și a problemelor musculare oculare.

Ca parte a consultației dumneavoastră detaliate, veți fi supus și unor teste pentru a măsura eroarea de refracție folosind un dispozitiv asistat de computer pentru a determina dioptria ochiului. Aceste vicii apar atunci când razele de lumină care intră în contact cu ochiul nu sunt focalizate corespunzător pe retină și se manifestă sub formă de miopie, hipermetropie, astigmatism și chiar prezbiopie.

Medici Oftalmologie

Dr. Antohi Alexandru

Oftalmologie | Medic Specialist

Servicii Dr. Antohi Alexandru
Consultație inițială
Consultatie control

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact