Suna-ne

0332 802 564

Specialitati

Ortopedie

Ortopedie

Ortopedie Iasi

Totul despre specializarea Ortopedie
din cadrul clinicii Asteri Medical

Ortopedia este ramura medicinei care se ocupă de studiul, diagnosticarea și tratamentul problemelor sistemului musculo-scheletic, inclusiv oasele, articulațiile, tendoanele, mușchii și ligamentele. Specialiștii în acest domeniu se numesc chirurgi ortopedici.

Mulți oameni iau în considerare rezervarea unei întâlniri la ortopedie în cazul în care se rupe un os, alții consideră analgezicele sunt suficiente pentru a trata durerile de spate, musculare și articulare. Cu toate acestea, analgezicele ameliorează doar temporar simptomele. Când efectele medicamentului dispare, durerea poate reveni.
 

Pacienții sunt de obicei îndrumați de către medicii de asistență medicală primară la chirurgi ortopedii pentru tratamentul deformărilor coloanei vertebrale și ale membrelor, fracturilor, artritei cronice și multe alte accidente și leziuni. Chirurgii ortopedici pot trata de obicei pacienți foarte tineri cu deformări congenitale, cum ar fi scolioza, sportivi tineri care necesită intervenții chirurgicale artroscopice și pacienți mai în vârstă cu tulburări de mișcare. Majoritatea persoanelor cu probleme osoase, musculare și de țesut conjunctiv pot solicita expertiza unui chirurg ortoped pentru a atenua simptomele și pentru a oferi un tratament adecvat.

Când ar trebui să apelam la un ortoped?

Se recomandă un consult ortopedic pentru următoarele simptome:
  • Dureri cronice ale mușchilor sau articulațiilor
  • Articulații deformate sau inflamate
  • Dificultate în a sta drept din cauza durerilor de spate
  • Leziuni osoase

 

În urma unui consult ortopedic, pacienții sunt diagnosticați și informați despre opțiunile de tratament. 

Un consult ortopedic începe de obicei cu o discuție între pacient și medic despre ce simptome suferă pacientul, când au conștientizat simptomele și dacă au fost deja tratați. Istoricul medical, inclusiv istoricul familial, va fi, de asemenea, un subiect de discuție.

 

Medici Ortopedie

Dr. Enescu George

Ortopedie | Medic Specialist

Servicii Dr. Budacu Sorin Alexandru
Consultație Initiala
Consultație Control
Infiltratii cu acid hialuronic intraarticular
Infiltratii PRP
Imobilizari gipsate

Dr. Ianculescu Codin

Oropedie | Medic Primar

Servicii Dr. Ianculescu Codin
Consultație inițială + EKG
Consultatie Control

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact