Suna-ne

0332 802 564

Urologie Iasi

Urologie Iasi

Urologie

urologie-iasi

Consultatii Urologie Iasi

Totul despre specializarea Urologie
din cadrul clinicii Asteri Medical din Iasi

Urologia este ramura medicinei care se ocupă cu tratamentul bolilor tractului urinar masculin și feminin și ale organelor reproducătoare masculine. Se adresează tuturor problemelor care afectează rinichii, ureterele, vezica urinară, uretra, glandele suprarenale și sistemul reproducător masculin, inclusiv testiculele, epididimul, prostata, penisul, canalele deferente și veziculele seminale. Datorită apropierii sistemului urinar de sistemul reproducător, bolile unuia tind să îl afecteze pe celălalt, iar astfel de afecțiuni sunt cunoscute și sub denumirea de afecțiuni urogenitale.

În cadrul cabinetului, dotările de ultimă generaţie completează profesionalismul colectivului medical, aparatura performantă a unor furnizori de prestigiu oferind posibilităţi suplimentare de diagnostic şi chiar de realizare a unor intervenţii specifice. Astfel, competenţa medicului şi performanţa aparatelor noastre creează cadrul potrivit în care pot fi asigurate, pe lângă consultaţii competente de specialitate, următoarele servicii medicale:

O varietate de afecțiuni medicale care pot necesita expertiza unui urolog, cum ar fi inflamația sistemului urinar sau reproductiv, cancerul care afectează sănătatea reproductivă masculină, boli cu transmitere sexuală care pot afecta prostata și testiculele și urinarea și alte procese fiziologice. O examinare urologică este esențială pentru tratamentul, diagnosticarea și tratarea acestor boli. Urologii lucrează adesea cu medici din alte specialități. De exemplu, dacă un pacient este diagnosticat cu cancer de vezică urinară, urologul poate lucra îndeaproape cu chirurgul și oncologul.

Ce este consultul urologic si cum decurge?

Consultul urologic presupune examinarea organelor genitale si a prostatei si cuprinde:

  • Anamneza – examinarea clinica si comunicarea simptomatologiei reprezinta primul pas in stabilirea unui diagnostic clinic
  • Un set tip screening de analize ale sangelui si urinei
  • O ecografie urologica (rinichi, vezica, prostata).

 

În unele cazuri, experții pot recomanda teste suplimentare. Diagnosticul precoce cu consultarea unui expert și adoptarea unor abordări terapeutice limitează semnificativ evoluția nefavorabilă a bolilor sistemului urinar.

Medici Urologi

Dr. Onofrei Pavel

Urologie | Medic specialist

Servicii Dr. Onofrei Pavel
Consultatie generală
Consultaţie de control
Ecografie
Pachet consultaţie și ecografie
Inserție sonda uretovezicală
Dilataţii uretrale

Dr. Andriciuc Radu

Urologie | Medic specialist

Servicii Dr. Dr. Andriciuc Radu
Consultație Generala
Consultație Control
Ecografie
Pachet consultaţie și ecografie
Inserție sonda uretovezicală

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Despre Noi

Clinica privată Asteri Medical din Iasi vă oferă un mediu clinic sigur, în care veți fi întâmpinat de echipa noastră prietenoasă și experimentată.

Informatii de contact